Lilin Herlina - Tresno Sudro Lagu MP3 dan Video Download

Lilin Herlina - Tresno Sudro

Gambar Lilin Herlina  - Tresno Sudro

Listen: 342.5K

Date: 09 Sep 2017

Duration: 05:03

Likes: 1.3K

Lilin Herlina - Tresno Sudro Video :

Description:

Lilin Herlina - Tresno Sudro, Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati
Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu
lirikcampursarinan.blogspot.com


*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah iro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lilin Herlina - Tresno Sudro Mp3 Gratis, download mp3 Lilin Herlina - Tresno Sudro, download musik Lilin Herlina - Tresno Sudro, download Video Lilin Herlina - Tresno Sudro, Lilin Herlina - Tresno Sudro mp4
Download Lagu